dilluns, 24 de març del 2008

1a ruta en bicicleta pel delta de l'Ebre




Us preguntareu perquè la foto d'aquest pedal i no una foto de grup. La resposta es ben sencilla: no vam portar càmera de fotos!!! Greu error, però així de cert.
La ruta....com diria.....va anar bé. Va anar bé, si considerem anar bé el trencar un pedal només als 5 Km de començar, el petar una roda 5 cops gairebé seguits, el quedar-nos sense parxes, el que faci un vent de l'hostia, en no poder arreglar el maleit pedal i haver d'esperar a dilluns a poder fer-ho contant que el Jaume va haver d'anar 20km fent el patinet amb la bicicleta trencada. A part d'això i d'haver d'aguantar a uns escoltas per una banda i a una panda de hippies per altra tot ha anat molt i molt bé.

És una experiencia molt i molt xula, divertida, diferent i gens esgotadora sempre i quan no faci vent com va passar l'últim dia.

Us ho recomano a tots perquè tot i les desgracies viscudes puc dir que ens ho hem passat bé tant nosaltres com els txoves que era el més important i a més venim sabent arreglar pedals ( bueno en veritat crec que no en sabem perque vam estar 3 hores intentant-ho i el mecanic de bicis nomes va trigar 1 minut).


salut,
Eloi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada